طراحی داخلی منزل با استفاده از پارتیشن شیشه ای

با توجه به کوچک شدن فضای منازل ، می توان از پارتیشن شیشه ای برای استفاده ی حداکثری از محیط منازل استفاده کرد ، پارتیشن های شیشه ای فضای زیادی را اشغال نمی کنند و از آنجاییکه شفاف هستند نور را به خوبی از خود عبور می دهند بدین ترتیب باعث می شوند که محیط مورد نظر دلباز تر شود و در صورت کوچک بودن محیط بزرگتر دیده شود.دیوارهای گچی و آجری ثابت هستند و قابلیت حرکت را ندارند در صورتی که می توان با نصب دیوارهای شیشه ای در منازل ، به راحتی تغییر دکوراسیون داد و از دیوارهای شیشه ای متحرک برای اینکار استفاده کرد.

پارتیشن های شیشه ای به عنوان تقسیم کننده های شیشه ای شناخته شده اند و اغلب افراد این دیوارهای شیشه ای را در اداره ها و بانک و مراکز درمانی دیده اند ، اما استفاده از دیوایدرهای شیشه ای در منازل نیز امروزه به خوبی احساس می شود و طراحان از آنها در نشمینگاه ها ، حمام ، آشپزخانه و اتاق خواب استفاده می کنند. پارتیشن شیشه ای که در طراحی منازل استفاده می شود می تواند همراه با درب و یا بدون درب اجرا شود ، با توجه به محل نصب می توان از درب های ریلی ، تاشو و یا لولایی از جنس شیشه و یا چوب استفاده کرد.

پارتیشن شیشه ای چیست

انواع پارتیشن شیشه ای منزل

برای تقسیم بندی در خانه می توان از تمامی مدل های پارتیشن بهره برد ، انتخاب نوع پارتیشن به کاربری در منزل بستگی دارد ، اگر هم فضای کوچکی دارید و هم نیاز به تقسیم بندی دارید بهتر از پارتیشن های متحرک برای اینکار استفاده کنید بدین ترتیب در صورت نیاز می توانید با پارتیشن های متحرک فضا را تقسیم بندی کنید و بعد از برطرف شدن نیاز پارتیشن را جمع کنید . یا اگر نیاز ندارید که فضا به طورکامل عایق بندی شود می توانید به جای استفاده از پارتیشن های دوجداره که قیمت بالاتری دارند از پارتیشن های تک جداره برای اینکار استفاده کنید که قیمت مناسب تری هم دارند. انواع پارتیشن های مورد استفاده در منزل 

  • پارتیشن شیشه ای فریم لس
  • پارتیشن شیشه ای فریم دار
  • پارتیشن شیشه ای رنگی
  • پارتیشن شیشه ای تک جداره
  • پارتیشن شیشه ای دوجداره
  • پارتیشن شیشه ای متحرک
پارتیشن شیشه ای حمام

کاربرد پارتیشن شیشه ای در طراحی منزل

  • پارتیشن بندی با شیشه نسبت به سایر مصالح ساختمانی مقرون به صرفه تر می باشد
  • شیشه ها نور را به خوبی از خود عبور می دهند و باعث روشنایی در فضا می شوند
  • برای نصب پارتیشن شیشه ای نیازی به زیرسازی نمی باشد و به راحتی و در کمترین زمان نصب می شوند
  • به راحتی و با یک دستمال مرطوب به خوبی تمیز می شوند
  • محیط را دلبازتر می کنند
  • فضای بسیار کمی اشغال می کنند
  • می توانیم به راحتی پارتیشن ها را بدون هیچ تخریبی حذف کنیم
  • می توان متناسب با سلیقه ی کارفرما پارتیشن را شخصی سازی کرد
  • امکان انتخاب در طرح و رنگ های مختلف در اجرای پارتیشن وجود دارد
پارتیشن فریم دار

انتخاب پارتیشن شیشه ای مناسب با رعایت چند نکته ی مهم

  • محدود کردن دید

هرچند پارتیشن های شیشه ای شفاف بسیار زیبا و جذاب هستند اما گاها نصب این دیوارها در برخی فضاها نیازمند محدود کردن دید می باشد ، به طور مثال اغلب افراد برای نصب پارتیشن در سرویس های بهداشتی و حمام از شیشه های مات و رنگی جهت حفظ حریم شخصی استفاده می کنند . اگر از پارتیشن در فضای دیگری از منزل همانند سالن استفاده کرده اید و می خواهید بدون مات کردن شیشه ها گاها فضای خصوصی داشته باشید بهتر است از پارتیشن های کرکره ای برای اینکار استفاده کنید.

  • عایق صوتی

اگر فضایی که پارتیشن نصب شده است نیازمند عایق بندی دارد بهتر است از پارتیشن های دو جداره به جای تک جداره استفاده شود چرا که این نوع پارتیشن به دلیل ساختاری که دارد عایق پذیری بالایی در برابر صوت و حرارت دارد

  • فریم لس و یا فریم دار بودن

پارتیشن های فریم لس بدون قاب نیستند ولی از یک فریم بسیار نازک در کف و سقف تشکیل شده اند ، در این پارتیشن شیشه ها بدون قاب و ستون های عمودی دیده می شوند به همین دلیل بسیار جذاب تر هستند.فریم نازک این نوع پارتیشن فضای کمی را اشغال می کند و مناسب خانه های کوچک می باشد. در مقابل پارتیشن های فریم دار بسیار مقاوم تر هستند چرا که شیشه های سکوریت از لبه ضعیف تر عمل می کنند و احتمال شکست از این قسمت وجود دارد ، ولی فضای بیشتری را اشغال می کنند به همین دلیل برای خانه های بزرگتر مناسب می باشند.پارتیشن های فریم دار دارای تنوع رنگی در فریم فلزی هستند.

همچنین اگر قصد پارتیشن بندی در حمام را برای ساخت کابین دوش شیشه ای دارید بهتر است به دلیل رعایت مسائل بهداشتی از نوع فریم لس استفاده شود.

  • هزینه ی کلی

اگر در قسمتی که پارتیشن نصب می شود نیازمند عایق پذیری نمی باشد بهتر است از پارتیشن های تک جداره برای این کار استفاده شود. پارتیشن های دوجداره عایق پذیری بالایی دارند و از دو لایه شیشه برای نصب آن استفاده می شود به همین دلیل هزینه ی بالایی می برد. پارتیشن های تکجداره ظرافت بیشتری برای اینکار دارند همچنین پروفیل های آن ضخامت کمتری دارد و فضای کمتری را اشغال می کند در مقابل پارتیشن های دوجداره ضخامت بیشتری دارد و فضای بیشتری را نیز اشغال می کند.همچنین می توان از پارتیشن های روباز که تا سقف کشیده نشده اند نیز بهره برد 

  • طراحی پارتیشن

طراحی پارتیشن شیشه ای ارتباط مستقیم با قیمت و کاربرد آن دارد ، اینکه پروفیل پارتیشن از آلومینیوم باشد یا استیل و چوب ، پارتیشن دارای درب باشد یا بدون درب ، اگر دارای درب پارتیشنی هست به صورت کشویی باشد یا لولایی . به طور کلی طراحی پارتیشن تماما به محل پروژه و کارایی آن بستگی خواهد

حمام شیشه ای مستر

کلام آخر

پارتیشن شیشه ای علاوه بر ادارات در منازل نیز بسیار کاربردی می باشد به خصوص در منازل کوچک که با پارتیشن بندی می توان از فضای محیط استفاده ی بهتری کرد ، امروزه یکی از پرکاربردترین موارد استفاده از پارتیشن در خانه به حمام و سرویس های بهداشتی مربوط می شود ، با این کار محل استحمام از سایر نقاط تفکیک می شود و مابقی فضای سرویس بهداشتی خیس و کثیف نمی شود.

شرکت درتیس یکی از شرکت های تولید کننده در زمینه ی ساخت انواع پارتیشن شیشه ای می باشد.این شرکت تولیدی با حذف واسطه ها محصولات خود را با قیمت پایینتری نسبت به بازار به دست مشتری میرساند همچنین در ساخت کلیه ی محصولات خود از مواد با کیفیت و مرغوب استفاده میکند با این حال گارانتی بی قید و شرط را برای محصولات ارائه شده ی خود بر گزیده تا خیال کارفرمایان از هر باب راحت باشد.

شما عزیزان می توانید جهت دریافت مشاوره و یا ثبت سفارش با کارشناسان ما در شرکت درتیس در تماس باشید ، در ساعات غیر اداری نیز با شماره ی واتساپ پشتیانی که در سایت مندرج شده است می توانید ارتباط بگیرید و از قیمت روز محصولات مطلع شوید.

قیمت حمام شیشه ای

سوالات متداول

پارتیشن های شیشه ای چه کاربردی در منازل دارند؟

از پارتیشن ها می توان به منظور تفکیک در سرویس های بهداشتی ، اتاق خواب و آشپزخانه استفاده کرد

مناسب ترین نوع پارتیشن در خانه کدام نوع پارتیشن می باشد؟

مناسب ترین نوع پارتیشن در خانه بستگی به مساحت خانه و کابرد آن در منزل دارد، اگر نیازی به عایق بندی نداشته باسید بهترین گزینه پارتیشن های تکجداره می باشند ، ولی فریم دار و یا فریم لس بودن آن به مساحت خانه بستگی دارد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

[elfsight_whatsapp_chat id="9"]
تماس مستقیم