درب اتوماتیک پارکینگ لولایی

درب اتوماتیک پارکینگ لولایی یکی از پرکاربردترین انواع درب های برقی پارکینگی می باشد.دربهای لولایی پارکینگی که به صورت تک لنگه و دولنگه نصب می شوند به دلیل شکل بازشوی درب به نام های  بادبزنی و پروانه ای نیز شناخته شده اند.این نوع درب های لولایی که نصب راحتی دارند به دلیل قیمت مناسبی که دارند بسیار مورد استقبال قرار گرفته اند. همچنین طراحی متنوع در این سیستم برقی شرایط امکان استفاده از آن را در اکثر اماکن فراهم کرده است.

ساده ترین راه جهت حفظ نمای ساختمان با همان طراحی و شکل قبلی استفاده از انواع جک های برقی علی الخصوص مدل جک بازویی میباشد.این مدل جک برقی با کمترین تخریب و ساده ترین روش اتصال، راحتی عملکرد را برای استفاده کنندگان آن بوجود آورده و مشکلات فراوان باز کردن درب های پارکینگ قدیمی را مرتفع میسازد.امروزه این تکنولوژی در استفاده ی از درب اتوماتیک بسیار مورد استقبال عموم قرار گرفته است.

درب پارکینگی لولایی
درب پارکینگ ریموتی

دربهای پارکینگی ریموتی که به صورت لولایی نصب می شوند می توانند به صورت تک لنگه و یا دو لنگه راه اندازی شوند .این دربهای برقی موقع باز شدن فضای زیادی را اشغال می کنند به همین دلیل برای اماکنی که با محدودیت فضا رو به رو هستند مناسب نمی باشد.

جک بازویی و انواع کاربرد آن

 

این نوع جک ها تقریبا بر روی تمامی درب های پارکینگی لولایی قابلیت نصب داشته و با محدودیت خاصی اجرا نمیگردد. ضمن اینکه اکثر انواع جک های برقی ضد آب بوده و نگرانی کارفرمایان و استفاده کنندگان از این محصول را به جهت حقاظت از آبخوردگی مرتفع میسازد. این درحالیست که کرکره های برقی ازاین قابلیت برخوردار نبوده و همیشه دغدغه حراست از موتور  کرکره برقی به سبب جلوگیری از آب خوردگی و سرقت وجود دارد.

لازم بذکر است بدلیل نصب ویژه این جک ها توسط مهره ها و بست های خاص سرقت آن ها نیز ساده نبوده و پروسه ای سخت و فنی داشته لذا معمولا سارقین از اقدام به جهت سرقت جک های بازویی پرهیز می نمایند.این نوع از در اتوماتیک بسیار مقاوم بوده و از امنیت بسیار بالایی برخوردار می باشد.

در میان انواع در برقی ، این مدل جک برقی بیشتر مصارف خانگی داشته و برای منازل مسکونی با تعداد پارکینگ متوسط استفاده میشوند و برای مجتمع های مسکونی با تعداد واحد بالا پر طرفدار نبوده و کمتر مورد استقبال قرار میگیرد. البته که مدل های جک های بازویی هیدرولیکی مشکل داغ کردن و یا سایر مشکلات فنی بابت ترافیک بالا را حل کرده و در مقابل ترافیک بالا و وزن سنگین درب های لولایی پارکینگی بسیار مقاوم میباشند اما بازم هم معمولا انتخاب راه بند ها برای ترافیک های بالا انتخاب معقول تری می باشد.

 

جک پارکینگی

انواع درب لولایی پارکینگی

درب لولایی پارکینگی با توجه به موقعیت عرض ورودی و نوع کاربری و تردد به دو دسته ی درب لولایی صنعتی و درب لولایی مسکونی تقسیم بندی می شود.

  • درب لولایی مسکونی

این نوع درب پارکینگی مناسب منازل،مراکز تجاری و درمانی می باشد ، این درب برقی سبک می باشد و به راحتی نصب و راه اندازی می شود و در اماکنی که از درب های پارکینگی ریلی نتوان استفاده کرد از این سیستم استفاده می شود.

  • درب لولایی صنعتی

این نوع درب برقی پارکینگی از ابعاد بزرگتری برخوردار می باشد و بیشتر برای مراکز صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد و به دو صورت تک لنگه و دولنگه با توجه به موقعیت ورودی نصب می شود و نسبت به دربهای لولایی مسکونی مراحل پیچیده تری برای نصب دارند از این رو برای راه اندازی نیاز به متخصصین در این حوزه می باشد.

درب لولایی صنعتی
تماس با ما

اجزای تشکیل دهنده ی درب برقی لولایی پارکینگ

  • جک الکترومکانیکی یا جک هیدرولیکی
  • سوئیچ خلاص کن برای زمان قطعی برق
  • چراغ چشمک زن
  • تابلو فرمان
  • چشمی لای درب پارکینگ
  • ریموت جهت باز و بسته کردن درب برقی
درب برقی پارکینگی لولایی

انواع جک اتوماتیک درب های پارکینگی لولایی

  • جک پایه اهرمی ( جک پایه ملخی)

این جک همانند یک بازوی شکسته می ماند و هنگام باز و بسته کردن درب پارکینگی نیاز به یک فضا دارد.جک های پایه اهرمی کنار درب نصب می شوند و نسبت به جک های دیگر راحت تر نصب می شوند و روش اتصال آن ها طوری است که بازو ها از موتور بیرون می زند.جک های بازویی معمولا برای درب هایی باسایز بزرگ راه اندازی می شوند و دارای سیستم تشخیص برخورد با مانع می باشند، در برخی از موارد هنگام تشخیص مانع درب به صورت معکوس عمل می کند.همچنین هنگام قطعی برق می توان ار کلید خلاص کن برای باز کردن این سیستم استفاده کرد.

  • جک بازویی خطی

این نوع جک که به دو صورت الکترومکانیکی و هیدرولیکی وجود دارد ، رایجترین نوع جک های برقی می باشند و دراکثر درب های برقی پارکینگی از این نوع جک برقی استفاده می شود. یک پایه ی جک بازویی خطی به دیوار و پایه ی دیگر به درب نصب می شود و با فشاری که این جک به درب می آورد باعث باز و بسته شدن درب میشود.جک های بازویی خطی الکترومکانیکی برای درب هایی با تردد کمتر توصیه می شود چرا که از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه تر می باشد اما جک های هیدرولیکی کیفیت بالاتری دارند و قادر به باز و بسته کردن درب هایی با وزن بالاتر و با تردد بیشتر می باشند 

  • جک زیر زمینی

جک های زیرزمینی بر روی لولای درب نصب می شوند و مناسب افرادی می باشد که نمی خواهند دیوار کنار درب جهت نصب جک ها تخریب شود ، بازشوی درب  توسط این جک های مخفی 180 درجه می باشد و این مورد یکی از مزایای این سیستم می باشد.نصب این نوع جک نیازمند دقت و تخصص بالایی می باشد و حتما هنگام نصب باید به این نکته توجه کرد که جهت جلوگیری از تجمع آب باید از کانال کشی در زیر این سیستم استفاده کرد.جک های زیر زمینی همانند جک های بازویی به دو دسته ی الکترومکانیکی و هیدرولیکی تقسیم بندی می شوند و قادر به حرکت درب هایی با عرض حدود 5 تا 6 متر می باشند.

جک بازویی برقی

در فیلم بالا درب برقی پارکینگی را مشاهده می نمایید که توسط یک جک بازویی باز و بسته می شود.جک هایی بازویی قادر به جا به جایی درب ها با عرض 2.5 تا 7 متر را می باشند.

سوالات متداول

 

برای درب اتوماتیک لولایی از چه نوع جک برقی استفاده می شود؟

برای درب برقی پارکینگی لولایی می توان از دو نوع جک مکانیکی و هیدرولیکی استفاده کرد .نوع جک برقی به وزن و عرض درب دارد .به طور معمول جک برقی مکانیکی برای درب های مسکونی با تردد پایین مناسب می باشد و جک برقی هیدرولیکی که با فشار روغن کار میکند برای اماکن صنعتی مناسب است.

درب برقی پارکینگی لولایی از چه قطعاتی تشکیل شده است؟

به طور معمول از دو جک،تابلو فرمان،موتور،چراغ هشدار,ریموت و چشمی لای درب تشکیل شده است

آیا درب های لولایی معمولی را می توان به درب پارکینگی برقی تبدیل کرد؟

بله.می تولن با نصب جک های بازویی درب های قدیم و معمولی لولایی را به درب های اتوماتیک پارکینگی تبدیل کرد.

[elfsight_whatsapp_chat id="9"]
تماس مستقیم