درب اتوماتیک بیمارستانی

درب اتوماتیک بیمارستانی

درب اتوماتیک بیمارستانی همانطور که از نامش پیداست عمدتا در بیمارستان ها ، مراکز درمانی ، اتاق عمل ، بخش های سی تی اسکن ، بخش سوانح سوختگی ، رادیولوژی ، عکسبرداری کاربری دارد. ولی علاوه بر موارد ذکر شده در بالا ، از درب اتوماتیک بیمارستانی در داروسازی ها ، آزمایشگاهها ، لابراتورها ، اتاق سرور ، دیتا سنتر و سازمان های اتمی نیز استفاده می شود.

 

درب اتوماتیک بیمارستانی برقی

 

این مدل از درب اتوماتیک به صورت تک لت و به حالت ریلی رایج می باشد ، چرا که بحث ایزوله کردن آن در حالت های لولایی و یا 2 لت ریلی ، کاری بسیار پیچیده و تخصصی می باشد ، مفتخرا شرکت درتیس با استفاده از کادر مجرب و حرفه ای خویش توانایی اجرای درب اتوماتیک بیمارستانی به صورت 2 لت کشویی و لولایی را دارد.

درب اتاق عمل بیمارستان باید کاملا ایزوله باشد، به گونه ای که هوای بین محیط خارجی و محیط داخلی آمد و شد نداشته باشد ، از خروج اشعه ،پرتو و مواد مضر دارویی یا رادیواکتیو نیز جلوگیری کند.

برای این کار بر حسب نوع درب تولید شده از پوشش های سربی با ضخامت های  متفاوت استفاده می شود.

در این حالت از ریل ، هنگر ،و سایر متعلقات درب اتوماتیک کشویی عادی نمی شود استفاده کرد ؛ از آنجا که ظاهر این موارد با یکدیگر یکسان می باشد لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با کارشناسان خبره شرکت درتیس در زمینه اجرای استاندارد درب های بیمارستانی  تماس بگیرید.

 

درب بیمارستانی سربی

انواع درب اتوماتیک بیمارستانی

 

  • درب سیل
  • درب هرماتیک
  • درب ضداشعه

 

که در متن زیر در رابطه با هرکدام  به اختصار توضیح می دهیم:

 

درب بیمارستانی سیل ( seal ):

 

نوعی از درب برقی است و در محل هایی که نیاز به ایزوله بودن هوای پیرامون خود دارند ، درب نیز باید ایزوله باشد،مورد استفاده قرار میگیرد. حال می توان رویه ی لت این مدل از درب های بیمارستانی مانند درب اتوماتیک شیشه ای ، فریم و شیشه سکوریت باشد. یا مانند درب های ضد اشعه از لت سربی یا لت استیل استفاده کرد. بیشترین کاردبرد درب برقی seal در داخل اتاق آزمایشگاه های پاتوبیولوژی و اتاق تولید داروسازی ها می باشد. درب سیل درواقع همان درب هوابند می باشد.
درب سیل ( seal ) در اتاق های تمیز ( cleanroom ) کارخانجات مواد غذایی و داروسازی ها نیز نصب می گردد.

درب اتوماتیک بیمارستانی هرماتیک

درب بیمارستانی هرماتیک ( hermatic ) :

 

هرماتیک در لغت به معنی غیر قابل نفوذ می باشد. درب هرماتیک نوع دیگری از درب اتوماتیک بیمارستانی می باشد که در ورودی اتاق های عمل ، icu ، ccu ، icu tb و سوانح سوختگی استفاده می شود . درب هرماتیک نوعی از درب های کشویی اتوماتیک می باشند که درصد ایزوله بودن آنها نسبت به درب اتوماتیک شیشه ای اسلایدینگ بیشتر است. از درب هرماتیک برای ورودی بخش هایی که حساس هستند و میزان انتقال میکروب ، ویروس و آلودگی می بایست در آن به پایینتر حد ممکن برسد بسیار توصیه می گردد.
مکانیزم این مدل در اتوماتیک ، مانند درب برقی اسلایدینگ عادی می باشد ؛ یعنی شامل بخش الکترونیکی درب برقی ( اپراتور ، موتور ، چشمی ) می باشد و بخش مکانیکی آن با کمی تفاوت با درب برقی کشویی عادی بوده که در حالت درب هرماتیک شامل هنگر ، لولا و یراق آلات مخصوص درب ایزوله بوده و لازم به ذکر است که این موارد در پکیج اصلی موجود و کل پکیج وارداتی می باشد .

ضمنا در هنگام خرید درب اتوماتیک بیمارستانی مراقب برخی ازشرکتهای سوجود و متقلب باشید.گاها شرکتهایی در این حوزه فعالیت  جهت کاهش هزینه های مصرفی اقدام به استفاده از قطعات درب اتوماتیک شیشه ای میکنند که این قطعات از استانداردهای لازم و کافی اولیه درب هرماتیک برخوردار نمی باشد.

نصب درب اتوماتیک در مراکز درمانی

درب ضد اشعه بیمارستانی :

 

درب ضد اشعه یا درب اتوماتیک ضد تشعشع در واقع همان درب سربی می باشد . از مهم ترین و پرکاربردترین درب های بیمارستانی ، درب سربی می باشد.سیستم الکترونیکی آن مانند سایر دربهای اتوماتیک شامل الکتروموتور ، بورد الکترونیکی و سنسورهای ایمنی بوده است. ولی با توجه به وزن بالای لت های درب سربی ، سیستم های پیشنهای همکاران فنی ما در شرکت درتیس استفاده از در اتوماتیک دو موتوره با قدرت لیفت بالا ، ظرفیت موتور بالا می باشد.
عموما برای درب ضد اشعه می بایست از لت سربی استفاده کرد. رویه ی این مدل از درب برقی می تواند کامپوزیت ، MDF ، استیل باشد.ضخامت ورق سرب کوبی شده در هزینه نهایی تاثیر گذار است.حداقل ضخامت ورق سرب استفاده شده در درب سربی جهت دریافت استانداردهای لازم می بایست ۲ میل باشد.

درب اتوماتیک بیمارستانی ضد اشعه

درب اتوماتیک بیمارستانی ضد اشعه

درب اتوماتیک بیمارستانی
درب اتوماتیک بیمارستانی
درب اتوماتیک بیمارستانی

شیشه سربی مناسب برای درب های بیمارستانی

شیشه سربی مناسب برای درب های اتوماتیک ، دیوارپوش های شیشه ای ، پارتیشن شیشه ای اتاق عمل ،اتاق رادیولوژی و سونوگرافی می باشد ، در این اماکن از شیشه های سربی برای جلوگیری از نفوذ اشعه های مضر استفاده می شود.پوشش سربی استفاده شده بر روی شیشه ها حداقل باید ضخامت دومیلیمتری را داشته باشد تا مجوز لازم برای نصب صادر شود ، ضخامت کمتر از دو میل عایق مناسبی برای جلوگیری از نفوذ اشعه نمی باشد .

برای درب های اتوماتیک بیمارستانی نیز که از یک دریچه ی شیشه ای در آن استفاده شده باید از شیشه ی سربی استفاده شود ولی متاسفانه بسیاری از شرکت های سازنده این نکته را عمدا یا سهوا رعایت نمی کنند و از شیشه ای سکوریت ده میل برای اینکار استفاده میکنند

راه تشخیص شیشه های سربی از شیشه ای سکوریت معمولی ، لبه ها کاملا رنگ طلایی دارد چرا که درصد سربی بیشتری دارد ، همچنین با نگاه به شیشه متوجه کمی رنگ زردی در آن می شویم در صورتی که با نگاه به شیشه های سوپر کیلیر متوجه رنگدانه های آبی در آن می شویم.

0:00
0:00

برای دریافت مشاوره ی رایگان و یا بازدید از محل پروژه در کمتر از 24 ساعت لطفا فرم زیر را  تکمیل نمایید

[elfsight_whatsapp_chat id="9"]
تماس مستقیم