پارتیشن شیشه ای فریم دار

 استفاده از پارتیشن شیشه ای فریم دار امروزه در دفاتر کار و اداری بسیار مرسوم شده است. طراحی و نصب پارتیشن شیشه ای در دفاتر کار حس بروز رسانی محیط و خاص بودن فضا را برای افراد تداعی می کند. استفاده از پارتیشن شیشه ای قاب دار در اماکن مختلف باعث جذابیت و زیبایی فضا و محیط می شود. پارتیشن فریم دار در مقایسه با سایر پارتیشن های شیشه ای دارای استحکام و جذابیت بیشتری است. این سازه بر اساس شیشه های تک جداره یا دوجداره و انواع شیشه هایی چون شیشه کریستالی یا ساتینا و … و یا استفاده از نوع فریم دارای انواع مختلفی است. در ادامه این نوشتار به توضیح هر یک از انواع پارتیشن شیشه ای دارای قاب خواهیم پرداخت.

پارتیشن شیشه ای قاب دار

مزایای پارتیشن شیشه ای فریم دار

یکی از راه حل ها برای تفکیک فضا در محیط اداری استفاده از پارتیشن شیشه ای می باشد. این سازه و سایر پارتیشن های چوبی یا آجری برای تقسیم فضا بین کارمندان استفاده می شود. استفاده از این پارتیشن ها در محیط های کار سراسر دنیا مرسوم شده است و پارتیشن شیشه ای مدل فریم دار به یکی از پرطرفدار ترین پارتیشن ها تبدیل شده است. یکی از مزیت های مهم استفاده از این سازه، روشن تر شدن محیط و فضا است.

  • در دفاتر شلوغ و پر سر و صدا همیشه عدم تمرکز کارمندان مسئله ساز بوده است. استفاده از پارتیشن شیشه ای فریم دار دوجداره برای چنین محیط هایی بسیار کارساز می باشد. در حالت کلی فضای بزرگی که در اختیار تعدادی افراد قرار گرفته است می توان با استفاده از پارتیشن های شیشه ای برای هر یک از کارمندان فضایی بخصوصی اختصاص داد.
  • علاوه بر آن باعث عایق شدن سر و صدا ها خواهد شد. همچنین طبق گفته های فوق نیز کف و سقف محیط به یک میزان از نور طبیعی بهره می برند که باعث آرامش و افزایش روحیه در افراد خواهد شد.
  • افزایش صرفه جویی در مصرف انرژی یکی دیگر از مزیت های استفاده از این سازه می باشد. کاهش هزینه برق از مزایایی است که نمی توان در بیان مزیت های پارتیشن های شیشه ای از آن گذر کرد.
  • همچنین نصب این سازه از نوع شیشه ای فریم دار، سریع و بدون کثیف کاری های تغییر دکوراسیون است. افرادی که در فکر بازسازی محیط اداری خود هستند به راحتی و بدون هیچ مشکلی و یا معطل شدن کار های اداری و دفتری می توانند در کم ترین زمان محیط خود را با استفاده از آن بازسازی کنند.
  • یکی دیگر از مزیت های فوق العاده آن جذاب شدن محیط کار و زیبا سازی محیط کاری است. اینکه هر یک از کارمندان در فضای اختصاصی خود مشغول به فعالیت های مختص به خود هستند و در عین حال مدیریت با همه کارمندان خود در ارتباط دیداری است به نظر بسیار جذاب می آید. هر فردی که به عنوان مشتری به این محیط رجوع می کند ظاهر محیط او را به مشتری بالقوه تبدیل خواهد کرد و در جذب مشتریان و یا حس آرامش کارمندان بسیار موثر است. این نوع از پارتیشن دارای تنوع بسیاری است که افراد با توجه به سلیقه خود و محیط کاری خواهند توانست نوع  و مدل پارتیشن شیشه ای با قاب دور خود را انتخاب نمایند.

پارتیشن شیشه ای اداری

انواع پارتیشن شیشه ای فریم دار

همانطور که گفته شد پارتیشن شیشه ای قاب دار به محیط و اماکن مورد استفاده حس مدرنیته و شیکی را به افراد القا می کند. استفاده از این پارتیشن در برخی از اماکن به نوعی ضرورت تبدیل شده است. پارتیشن های شیشه ای فریم دار دارای انواع مختلفی هستند که بر اساس نوع فریم و شیشه مورد استفاده تقسیم بندی خواهند شد که به قرار زیر می باشد؛

  • پارتیشن شیشه ای تک جداره
  • پارتیشن شیشه ای دو جداره
پارتیشن آلومینیومی
  • پارتیشن های شیشه ای فریم دار تک جداره

یکی از پر استفاده ترین پارتیشن شیشه ای فریم دار استفاده از پارتیشن های شیشه ای تک جداره است که دارای ظرافت و زیبایی خاصی است. البته از عایق صدای کمتری نسبت به شیشه دو جداره برخوردار است. این مدل از پارتیشن شیشه ای برای فضاهای آرام و کوچک اداری بسیار مناسب است.پارتیشن های تک جداره جزو معمولی ترین نوع از پارتیشن ها می باشد و برای افرادی که به دنبال پارتیشن شیشه ای ارزان هستند این نوع پارتیشن توصیه می شود.

پارتیشن شیشه ای مات و زیبا
  • پارتیشن های شیشه ای فریم دار دو جداره

پارتیشن شیشه ای فریم دار دو جداره یکی از انواع پارتیشن های شیشه ای است که دارای مزایای عالی برای استفاده در برخی از محیط های اداری است. عایق صدا، امکان نصب پرده کرکره، مقاومت در برابر حرارت و شکستن و در نهایت امکان سفارشی کردن شیشه ها از مزایای پارتیشن شیشه ای دوجداره می باشد. پارتیشن دو جداره ای خود دارای انواع مختلفی است که به پارتیشن شیشه ای دوجداره فریم لس و فریم دار تقسیم می شود.

پارتیشن های دو جداره فریم لس از فریم های مخفی و به صورت کشویی در ساخت آن استفاده می شود که دارای ظرافت خاصی در فضا می باشد. اما پارتیشن های دو جداره فریم دار از فریم های آلومینیومی در آن استفاده می شود که برای فضاهای شلوغ و کوچک بسیار مناسب تر است.

پارتیشن شیشه ای فریم دار از دو لایه شیشه سکوریت 12-10 میلی استفاده می شود که باعث عایق بیشتری خواهند شد. که در مقایسه با شیشه های تک جداره از عایق صوتی بیشتری برخوردار است. یکی از مزایای استفاده از شیشه های دو جداره این است که بین شیشه ها می توان پرده های کرکره استفاده کرد و در صورت نیاز فضای خصوصی برای افراد فراهم نماید و سبکی منحصر به فرد، به دفاتر کاری می بخشد.

پارتیشن شیشه ای فریم لس درتیس

جنس پارتیشن شیشه ای فریم دار

جنس بدنه اصلی پارتیشن شیشه ای فریم دار از شیشه سکوریت یا شیشه لمینت است که شیشه سکوریت خود دارای انواع مختلفی است. شیشه سکوریت دارای مقاومت بیشتری نسبت به سایر شیشه های عادی است.  شیشه های سکوریت کریستالی، فلوت، ساتینا، لمینت و شیشه لاکویل از انواع شیشه های سکوریت می باشد. ضخامت این مدل از شیشه ها از 4 تا 21 میلی متر با توجه به کاربری متفاوت است. سایر قسمت های پارتیشن شیشه ای با قاب ، فریم و پروفیل ها، یراق آلات و بدنه اصلی می باشند.

پارتیشن شیشه ای ادارات

نتیجه گیری

در این مقاله نیز سعی کردیم به معرفی پارتیشن شیشه ای فریم دار و انواع مدل های آن و مزایای این دیوار شیشه ای بپردازیم که یکی از موارد پرکاربرد در ادارات ، ساختمان های تجاری و یا حتی منازل می باشد و سبب جداسازی فضای داخلی می‌شود . این پارتیشن‌ها مزایای بسیاری مانند مقاومت بالا، افزایش بهره‌ وری، صرفه‌جویی در مصرف انرژی، کاهش آلودگی صوتی، آرامش کارکنان، جابجایی راحت پارتیشن و… دارند. نصب این پارتیش‌ها آسان است و باتوجه به نکات ذکر شده می‌توانید آن‌ها را نصب کنید. امیدواریم از مطالعه این مقاله نکات موردنیاز خود را دریافت کرده باشید.

 شما عزیزان می‌توانید با توجه به تنوع طرح‌ها و انواع مختلف پارتیشن شیشه‌ای در ابعاد گوناگون از همکاران و کارشناسان با تجربه ما در مجموعه ی درتیس مشاوره و راهنمایی بگیرید. تا براساس فضای مورد استفاده و همچنین کاربری مورد نیاز به منظور بهره‌گیری مؤثر و مطلوب از محیط مورد استفاده خود نهایت استفاده را ببرید.همچنین جهت دریافت لیست قیمت پارتیشن شیشه ای می توانید با کارشناسان ما  به صورت 24 ساعته در تماس باشید چرا که به علت نوسانات ارزی امکان درج قیمت در سایت نمی باشد و بهترین روش ارتباط با کارشناسان فروش از طریق تلفن و یا واتساپ می باشد.

پارتیشن شیشه ای فریم دار

سوالات متداول

از چه شیشه هایی می توان در ساخت پارتیشن شیشه ای استفاده کرد؟

شیشه های سکوریت و یا لمینت که مقاومت بالایی در برابر ضربه و تغییرات دمایی داشته باشند همچنین می تون از انواع شیشه های رنگی ، طرح دار و یا سندبلاست نیز مطابق با نیاز کارفرما استفاده کرد

طول عمر پارتیشن های شیشه ای چقدر است؟

ماندگاری دیوارهای شیشه ای بسیار بالا می باشد زیرا از فریم های آلومینیومی و شیشه های مستحکم سکوریت شده ساخته شده اند ، که اگر توسط متخصصین نصب و اجرا شود می تواند تا سالیان دراز مورد استفاده قرار گیرد.

 

[elfsight_whatsapp_chat id="9"]
تماس مستقیم